cornelis-hout-logo
cornelis-hout-logo

Kwalitatief houten bouwpakket

DSC02625

Een bouwpakket voor een houten tuinhuis, carport, stal of poolhouse? Welke vorm van houten bijgebouwen je als schrijnwerker of professional ook nodig hebt: met technisch advies en hoogstaande productie ontstaat een montage-klaar bouwpakket.

Ontwerp

cornelis_werktekening1

Volgens je voorkeuren en afmetingen ontwerpt onze ingenieur-tekenaar je houten bijgebouw op maat. Volledig naar de wensen en budget van je klanten. Uiteraard ontvang je ook een aangepaste offerte.

 

Eenduidig ontwerp

In samenspraak en op basis van schetsen, tekeningen en afmetingen van je bijgebouw ontstaat een eerste ontwerp. Onze tekenaars bekijken elk detail en staan je bij met technisch en esthetisch advies.

Het ontwerp wordt aangepast tot iedereen tevreden is, zowel je klanten als jij als schrijnwerker. Een duidelijke prijsraming zorgt voor een compleet overzicht

 

Ontwerp in 3D

Tevreden over het ontwerp? Onze tekenaars starten meteen met de gedetailleerde, technische tekening van de carport, poolhouse, tuinhuis of garage. Dankzij innovatieve 3D-technieken en vooruitstrevende tekenprogramma’s ontstaat een ontwerp dat volledig je verwachtingen inlost.

Elk ontwerp gaat gepaard met 3D-tekeningen van je bijgebouw en een definitieve offerte op maat.

 

Bijgebouw dat klopt

Check, dubbelcheck. Je krijgt ruim de tijd om de opbouw en afmetingen van de tekeningen te controleren. Is het ontwerp volledig goedgekeurd? Je bestelbon met werktekeningen is al onderweg, net als een duidelijke timing voor de afgesproken productiedatum. Zo ben je zeker dat je bouwpakket tijdig af is.

Productie

Hundegger_K2_in_werking_bij_Cornelis_Hout_1
Hundegger_K2_in_werking_bij_Cornelis_Hout_2
Hundegger_K2_in_werking_bij_Cornelis_Hout_3
Hundegger_K2_in_werking_bij_Cornelis_Hout_4

Precies, efficiënt en vlekkeloos. Met hout van de beste kwaliteit en een computergestuurde productie ontstaat een bouwpakket op maat voor een poolhouse, carport, schuur of ander bijgebouw.

 

Nauwgezette voorbereiding

Cornelis Hout staat voor hoogstaande bouwpakketten. Op die reputatie zijn we trots. Alles start met kwalitatief en mooi hout van zorgvuldig gekozen leveranciers. Het hout laten we zo lang mogelijk winddrogen. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, wordt het hout gefreesd tot rechte balken.

 

Visuele kwaliteitscontrole

Eik, padoek of andere houtsoorten worden vierzijdig geschaafd. Zo ben je zeker van de juiste afmetingen en een perfecte gladheid. Na het schaven volgt een visuele kwaliteitscontrole voor een optimaal resultaat. Ook spinthout op de hoeken wordt weggeschaafd.

 

Computergestuurde precisie

De geautomatiseerde CNC-machines creëren met precisie pennen, gaten en andere verbindingen in de balken op basis van je unieke ontwerp. Dankzij computergestuurde tekenprogramma’s in combinatie met de CNC-machine zijn de meest uitdagende houtverbindingen mogelijk.

 

Kwaliteitsvol bijgebouw

Om zeker te zijn van de hoogste kwaliteit, worden de bewerkte balken aan een tweede kwaliteitscontrole onderworpen. De manuele nabehandeling verwijdert oneffenheden, splinters en vlekken.

Je pakket is klaar voor levering. Je houten bijgebouw is compleet met stuknummers en bouwtekeningen voor een snelle en eenvoudige montage.

Levering

DSC02609

Balken, eventuele supplementen en een 3D-werktekening met stuknummering: elk houten bijgebouw wordt als een compleet pakket geleverd. Precies volgens plans, precies volgens je eigen bouwschema. Elk pakket bestaat uit verschillende elementen voor een vlotte installatie ter plaatse.

 

  • Balkenstructuur

Elke balk is op maat gemaakt en voorzien van alle verbindingen, pennen en gaten. Dankzij unieke stuknummers weet je op elk moment welke balk nodig is voor een vlotte montage.

 

  • 3D-werktekening

Een gedetailleerd grondplan met duidelijke vermelding van de stuknummers. Met dit plan als leidraad tover je het bouwpakket eenvoudig om tot het houten bijgebouw die je voor ogen had.

 

  • Supplementen

Sokkels in blauwsteen, ramen in metaal of bekleding voor de gevel of het onderdak? Dankzij een ruim assortiment aan accessoires en afwerkingsmaterialen geniet je van een compleet bouwpakket voor elk totaalproject met houten bijgebouwen. Direct geleverd.

Een houten carport, stal of schuur op maat realiseren?